Werkwijze


Onze formule in 5 stappen:

Stap 1: Kies uw grafisch pakket

Bestudeer onze voorbeelden/portfolio en kies het grafisch pakket dat het beste bij u past.   Pakket-overzicht →

Als de keuze is gemaakt vult u het aanvraagformulier in. Zo weten we waar we bij het vormgeven (van bijv. uw huisstijl) rekening mee kunnen houden. Op dit formulier kunt een keuze maken van het soort ontwerp en geeft u het gekozen pakket aan.    Aanvraagformulier →


Stap 2: Beeld- en tekstmateriaal

Het is altijd handig als u reeds beschikt over beeld- en tekstmateriaal. Dit kunnen ook (branche)voorbeelden, foto’s of ander impressie-materiaal zijn. Op deze manier krijgen we een goed beeld van uw wensen.


Stap 3: Offerte & aanbetaling

Een offerte zal per e-mail worden verzonden. Bij akkoord vragen wij u de offerte digitaal te ondertekenen en vragen we u om een aanbetaling van 40%.


Stap 4: Aan de slag

Vanaf dit moment zullen wij aan de slag gaan met uw wensen en zal er een deadline worden afgesproken.


Stap 5: Eindproduct

Wanneer alles klaar is zal er aan u worden gevraagd om heel kritisch naar beeld en tekst te kijken. Zodoende bent u verzekerd dat het eindproduct helemaal aan uw eisen voldoet. Deze correcties zullen dan worden uitgevoerd, danwel worden bestudeerd. Als er dan een akkoord wordt gegeven, vragen wij u om de overige 60% te voldoen en zullen de definitieve bestanden worden aangeleverd in hoogwaardige kwaliteit.